Koti > Uutiset

Uutiset -teeman arkisto


SM-kultaa JSK:lle Kuopiosta

Lauantaina pelattiin Suomen kalakukko-kaupungissa, Kuopiossa squashin seniorien joukkue SM-kilpailut. Squash Kuopion väki järjesti lämminhenkisen squashtapahtuman, juttu lensi ja hiki virtasi aina iltaan saakka. JSK:n M45-sarjan “kultainen sukupolvi“ kirkasti viimevuotisen karvaalta maistuneen hopeansa ja on jälleen valtakunnan kovin porukka ikäluokassaan, vamos!

Nyt se alkoi – uusi liigakausi!

Uusi squashliigakausi 2013-14 alkoi SM-sarjan osalta Helsingissä ja Espoossa. Kaudesta oli lupa odottaa erittäin mielenkiintoista. Oli arvattavissa, että seurasiirrot ja nuorien pelaajien esiinmarssi tulevat sekoittamaan pakkaa juuri sopivasti.

JSK:n vuosikokous pidettiin ti 24.09

JSK:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tiistaina 24.09.2013 Järvenpään Squashhallilla. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Squashkausi 2013-14

Kauniin syyssään siivittämänä uusi squashkausi 2013-14 etenee jo kovalla kohinalla. Kesän aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Juniorit aloittivat kautensa jo 15.08 ja ensimmäisissä harjoituksissa oli paikalla hienosti kolmattakymmentä lasta ja nuorta.

JSK:n leiri Pajulahdessa 31.08-01.09

JSK järjestää seuraleirin 31.08-01.09 Pajulahden Urheiluopistolla. Leiri on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Majoitus 2-4 hengen huoneissa.

Title of your page