JSK vahvana Lahti Openissa

Vuoden 2014 ensimmäisessä squashturnauksessa, Lahti Openissa JSK oli odotetun vahva. Eemeli Hautanen näytti taistelijan luonteensa ja voitti miesten 3-kaavion. Finaalissa kaatui LahtiSq:n Arto Kytö erin 3-2. Miesten 2-kaaviossa JSK:n Kai Stör eteni aina finaaliin asti. Loppuottelussa TSsq:n Tommi Ryyppö oli vahvempi erin 3-2. Miesten 1-kaaviossa oli valtakunnan parhaimmistosta paikalla mm. TSsq:n Henrik Mustonen (PSA 36). Hän oli tämänvuotisen Lahti Openin suvereeni mestari voittaen kaikki ottelunsa erin 3-0. JSK:n Ville Karsikas oli 1-kaavion 4 ja napsi jälleen arvokkaita ranking-pisteitä. (Lue koko juttu)


Onnea ja Menestystä uudelle squashvuodelle 2014

Mennyt vuosi on paketissa ja siihen voidaan olla tyytyväisiä niin JSK:ssa kuin koko Suomessa. Squash elää ns. renessanssia; uutta toimintaa on virinnyt eri puolelle Suomea ja uusia harrastajia on tullut lajin pariin. Erityisen ilahduttavaa on junioripelaajien määrän voimakas kasvu. Viime vuoden kansainvälisesti kovimmista suomalaistuloksista vastasivat Olli Tuominen (henk.koht. EM-pronssi) ja Helsinki Senators (seurajoukkueiden EM-kisojen 5. sija). (Lue koko juttu)


Rauhallista Joulua

Vuosi 2013 alkaa kääntyä lopuilleen. Nyt on hyvää aikaa rauhoittua ja ladata akkuja uuteen vuoteen. Joulun ja Uuden Vuoden aikaan JSK:n vuorot pyörivät Järvenpään hallilla seuraavasti:

- Liigapelaajien vuorot: ma 30.12.2013 ja ma 06.01.2014. Molempina päivinä treenit pidetään klo 18.30-20.00
- Juniorien vapaat harkat: ma 30.12.2013 ja ma 06.01.2014. Molempina päivinä vuorot ovat käytössä klo 17.30-18.30. Näitä vuoroja voivat käyttää kaikki JSK:n juniorit, veloituksetta
(Lue koko juttu)


Ville Karsikas ylivoimainen Höntsä Cup- mestari

Viikonlopun kahdessa Järvenpäässä pelatussa Racketball-turnauksessa oli selkeä käsikirjoitus. Ville Karsikas, JSK voitti molemmat turnaukset. Perjantain turnauksessa toiseksi sijoittui Jussi Vikström, HSRC ja kolmas oli Eemeli Hautanen, JSK.

Sunnuntain turnauksen voittaja oli niinikään Ville. Toiseksi tuli Petteri Repo, HSRC ja kolmas oli Heikki Ruotanen, SQ-88/JSK. (Lue koko juttu)


Junnujen pikkujoulut vietettiin 16.12.13

Joulutunnelmaa oli aistittavissa Järvenpään hallilla maanantai-iltana. Ennätykselliset 24 junioria tuli paikalle viettämään yhteistä juhlaa. Toni Wallin ja Ville Karsikas järjestivät hienon tapahtuman, josta ei puuttunut naurua ja hauskanpitoa. Ohjelmaan kuului pikku kisailua, kössiotteluita, herkkuja ja tietenkin palkintojen jakoa. Taitomerkkejä jaettiin monelle juniorille. Harrin Pysti meni tällä kertaa Elina Kerviselle. Hienoa Elina, olet harjoitellut ahkerasti koko vuoden! Harjoitus- ja peli-iloa Elinalle ja kaikille muillekin JSK:n junnuille!

junnujen-pikkujoulut-2013.JPG


Liigakierros: JSK Playoffs vauhdissa

Squashliigaa pelattiin lauantaina 14.12 ja kaikki JSK:n joukkueet olivat tulessa. Miesten I-joukkue pelasi kotikierroksen Järvenpäässä ja saalisti 5 pistettä. Naisten SM-sarja joukkue pelasi Mikkelissä ja kotiintuomisina oli hienot 3 pistettä. Joukkueessa pelasivat tällä kertaa Lotta Vuorela, Marja Vainio ja Saana Pohjavaara.

jsk-naisten-sm-sarja-joukkue.JPG (Lue koko juttu)


HSRC vieraili Järvenpään hallilla

Tiistaina 10.12 järjestettiin HSRC:n ja JSK:n yhteinen peli-ilta. Tämä jo perinteeksi kehittynyt tapahtuma pidettiin tällä kertaa Järvenpään hallilla. Kyseessä oli vastavierailu, sillä JSK:n pelaajat olivat käyneet Merihaassa marraskuun alkupuolella. (Lue koko juttu)


Höntsä Cup - Racketball-kisat

Laatuaan ensimmäinen JSK:n ja Squashpalvelu Järvenpään järjestämä Racketball-turnaus pelataan Järvenpäässä (Myllytie 3) kahtena eri päivänä pe 20.12 ja su 22.12. (Lue koko juttu)


Vilkas kisaviikonloppu

Viikonloppuna JSK:n pelaajia oli jälleen mukana eri kilpailuissa, niin junioreita kuin aikuispelaajia. Ahkerimmat junnut kävivät jopa kahdessa eri kisassa. (Lue koko juttu)


JSK vahvana Tampereen Eliittikisoissa

Viime viikonloppuna pelattiin kauden toinen Eliittikisa. Tampereen squashpyhättöön, GoGo Parkille oli kokoontunut 80 kilpailijaa. Miesten ja naisten 1-kaavion kilpailu oli samalla PSA Closed Satellite- turnaus ja parhaille oli siis tarjolla Ranking- ja Eliittikisapisteiden lisäksi myös rahapalkintoja. (Lue koko juttu)


Title of your page